Yleinen

Uudet työntekijämme José ja Robert

TMK palkkasi kaksi uutta työntekijää alkuvuodesta vahvistamaan kovassa kasvussa olevaa ulkomaan vientiä. José Fernández ja Robert Kurki aloittivat vakituisessa työsuhteessa tammikuussa 2019.

José omaa rautaisen, vuosien kokemuksen viennin parissa ja otti haasteen vastaan uuden Etelä-Amerikan markkina-alueen verkostomme rakentamisen parissa. Tällä hetkellä Josén vastuumaihin lukeutuu uuden jälleenmyyjäverkoston rakentamisen lisäksi niin Espanja, Ranska, Italia kuin Portugali.

Robert astui paikkaamaan aiemman työntekijämme Markus Särkän rakentamia, suuria saappaita Euroopan ja Kanadan parissa hänen jatkettuaan kohti uusia haasteita. Robert on aiemmin työskennellyt myynnin parissa telealalla sekä markkinoinnin äärellä hotelli- ja ravintola-alalla kotimaassa. Tätä nykyä TMK:n kirjoilla hänen vastuumainaan on Norja, Ruotsi, Tanska, Viro, Latvia, Liettua, Hollanti, Belgia sekä Kanada.

TMK:n tiimin on määrä lähes tuplaantua käynnissä olevan tehdashankkeen ja tämän vaativan rekrytoinnin myötä. Oletko Sinä kiinnostunut työskentelystä kaltaisessamme kasvuyrityksessä? Lue lisää osoitteesta https://tmkmachinery.com/tyoura-tmklla/ ja lähetä hakemus!

José Fernández
Robert Kurki