fbpx

TMK Tuoteperhe

TMK Energiakoura sai alkunsa omasta tarpeesta ja se kehitettiin toimimaan tehokkaasti kaikkein haastavimmissakin työolosuhteissa. Jotta tämä oli mahdollista, tuotteen täytyi olla helppo käyttää, luotettava ja tuottava. Tarkan suunnittelun ja muotoilun tuloksena syntyi tehokas ja helppokäyttöinen TMK Energiakoura.

Lue lisää tuoteperheestä
+

TMK luottaa valmistuksessa suurlujuuksisiin Hardox luokan teräksiin, jotka kestävät kovaakin kulutusta ja vääntöä. Nämä huippulaadukkaat materiaalit, kotimaisuus ja huolellisesti testattu rakenne takaavat, että TMK tuotteet kestävät kaikkein haastavimmissakin olosuhteissa. Näiden pohjalta olemme kehittäneet tuoteperheen, joka tarjoaa luotettavia ja tehokkaita työvälineitä aina maataloustraktorista 30-tonniseen kaivinkoneeseen, sekä pienkuormaimesta harvesteriin. Helppokäyttöisyytensä vuoksi TMK:n tuotteet sopivat myös pienkäyttöön ja tuottavuutensa ansiosta ne ovat myös monen ammattilaisen luottovalinta.

Leikkuuteriksi teroitetut pohjalevyt on valmistettu Hardox 500 luokan teräksestä. Näin varmistetaan kulutusta ja vääntöjä kestävä terä. Poikkeuksellisen nerokkaan rakenteen ansiosta terälevy kestää kilpailijoita ohuempana. Ohut terälevy uppoaa paksuunkin puuhun helposti ja v-mallinen keräystasku pitää puut tiukasti otteessaan. Yksinkertaisen rakenteen vuoksi kourat on todettu erittäin kestäviksi. TMK Energiakourilla voikin ottaa huoletta tukea, vaikkapa ojaa ylitettäessä. Näin työn tehokkuus ja nopeus kasvaa, etenkin ahtaissa paikoissa. Kourien kiinnikkeet hitsataan pulttikiinnitteisille sovitelevyille, jolloin kiinnikkeiden vaihto onnistuu nopeasti ja helposti. Tämän ansiosta samaa kouraa voidaan tarvittaessa käyttää usealla eri koneella.

Kourien vertailutaulukko

Takaisin ylös