fbpx

Työura TMK:lla

 

Kiinnostaako sinua olla kehittämässä omalla panoksellasi yhtä Suomen vahvimmista kasvuyrityksistä? 
 
Oletko yrittäjähenkinen, vastuullinen ja tavoitteellinen henkilö, joka nauttii ihmisten kanssa toimimisesta? TMK:lla pääset mukaan kivenkovaan ja jatkuvasti kehittyvään tiimiin, jossa voit vaikuttaa suuresti työsi sisältöön ja näet työsi merkityksen selvästi.
 
Jatkuvasti kehittyvä ja kasvava yritys tuo mukanaan monenmoisia tarpeita päivittäisessä tekemisessä ja tänään teemme asioita joita emme eilen vielä osanneet.
Tämä jatkuva kehittyminen vaatii myös lisäkäsiä, joten jos sinä haluat olla mukana kehittämässä TMK:ta entistä vahvemmaksi toimijaksi, myythän itsesi meille.
Työmahdollisuudet ovat laajat, joten vain taivas on rajana!
 
Taustatietoa:
TMK Enegiakoura Oy on yksityinen perheyritys, joka on nopeasti noussut alan yhdeksi markkinajohtajista Suomessa ja lisäksi tuotteistamme jopa yli 70% menee kansainvälisille markkinoille. Ulkomailla uusia markkinoita aukeaa jatkuvasti ja TMK herättää valtavaa mielenkiintoa ympäri maailmaa. Tuotteemme on kehitetty alunperin oman tarpeen pohjalta ja asiakkaamme arvostavat kovassa työssä meritoituneita ratkaisujamme jo yli 25:ssa maassa.
Tällä hetkellä työllistämme 10 henkeä, jonka syksyllä valmistuva uusi tehtaamme lähes tuplaa, luoden samalla loistavan kasvualustan kansainvälisen kilpailuedun luomiselle.
 
Tästä näet tarinamme

Mahdollisia lisätietoja antaa Tony Koponen: +358 40 534 5118, tony@tmktreeshear.com.
Täytä yhteystietosi alle ja olemme yhteyksissä.
Huippuosaajia tarvitaan aina!

 

 

Työnhaku

  • Yhteystiedot

  • Työkokemus

  • Lisätietoja

  • Lataa tähän CV, kuva itsestäsi ja muut haluamasi liitteet
    Pudota tiedostot tähän tai
Takaisin ylös