fbpx

Työura TMK:lla

TMK etsii jälleen lisäkäsiä vientitiimiin avaamaan uusia näkökulmia ja markkinoita! 
 
Oletko yrittäjähenkinen, vastuullinen ja tavoitteellinen henkilö, joka nauttii asiakaspalvelusta? Nyt olisi paikkoja avoinna kivenkovassa ja jatkuvasti kehittyvässä tiimissä, jossa voit vaikuttaa suuresti työsi sisältöön ja näet työsi merkityksen selvästi.
 
Edellytämme hakijalta vahvaa tiimihenkeä, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta.
Myös ulkomaille matkustaminen on välttämätöntä, mutta matkustamisen määrään ja ajankohtiin pääset vaikuttamaan vahvasti.
 
Edellytämme erinomaista Englannin kielitaitoa ja lisäksi Espanjan, Saksan, Ranskan tai Venäjän kielitaito katsotaan työnhakijan kannalta erittäin hyödylliseksi.
 
Taustatietoa:
TMK Enegiakoura Oy on yksityinen perheyritys, joka on nopeasti noussut alan yhdeksi markkinajohtajista Suomessa ja lisäksi tuotteistamme jopa yli 70% menee kansainvälisille markkinoille. Ulkomailla uusia markkinoita aukeaa jatkuvasti ja TMK herättää valtavaa mielenkiintoa ympäri maailmaa. Tuotteemme on kehitetty alunperin oman tarpeen pohjalta ja asiakkaamme arvostavat kovassa työssä meritoituneita ratkaisujamme jo yli 25:ssa maassa.
Tällä hetkellä työllistämme 10 henkeä, jonka syksyllä valmistuva uusi tehtaamme lähes tuplaa, luoden samalla loistavan kasvualustan kansainvälisen kilpailuedun luomiselle.
 
Tästä näet tarinamme

Mahdollisia lisätietoja antaa Tony Koponen: +358 40 534 5118, tony@tmktreeshear.com.
Täytä yhteystietosi alle ja olemme yhteyksissä.
Huippuosaajia tarvitaan aina!

 

 

Työnhaku

  • Yhteystiedot

  • Työkokemus

  • Lisätietoja

  • Lataa tähän CV, kuva itsestäsi ja muut haluamasi liitteet
    Pudota tiedostot tähän tai
Takaisin ylös