fbpx

Uutiset

Maxpo 2022 messut

Oho! Niin se vaan messukausi sieltä tekee tuloaan kesän lähestyessä.
Ensimmmäiset messut saadaan viettää torstaista lauantaihin 5.-7.5. Hyvinkäällä Maxpo 2022 merkeissä. 
 
Meidät löytää Maxposta osastolta B69. Paikalla on oikein kunnon värisuora (musta-keltainen sellainen) TMK:n tuotteita joten ihmeteltävää riittää!
Tule keskustelemaan energiapuun tilanteesta Suomessa ja maailmalla tai ihan vaan moikkaamaan!
 
Nähdään ensi viikolla!
 
Käy kurkkaa lisäinfot Maxpo messujen sivuilta:

TMK Konepäivät 19.11.2021

TMK Konepäivät -tapahtuma saa nyt jatkoa!

Viime vuonna onnistuneesti TMK:n tehtaan ensimmäisten syntymäpäivien yhteydessä lanseerattu ja vietetty TMK Konepäivät -tapahtuma järjestetään myös tänä vuonna ja entistä suurempana.
Tänä vuonna tapahtuman pääyhteistyökumppanina toimii 30v juhlavuottaan (koronan vuoksi vuoden myöhässä) viettävä Jari-Pekka Hankasalmi -liikenneasema, joka mahdollistaa Konepäivän loppuhuipentuman livekonsertin (Joel Hallikainen ja Kristiina Brask) ja ilotulituksen muodossa.

Konepäivien vetonauloina on kattava kattaus alan huipputoimijoita, mm. Metsäkuutio, Ponsse, NHK, Nisula, Kiho, Versowood, sekä paljon muita!
Työnäytöksistä vastaavat Metsäkuutio (kalustona Ponsse Scorpion & Buffalo, TMK 300 Energiakoura & MultiKoura), Janne Leikas (kalustona Valtra T & Kesla 316T + TMK 200 Energiakoura), Nosto- ja kuljetuspalvelu Ruuska (kalustona nosturiauto & kourasaha), haketuksen työnäytöksen toteuttaa Myllyn Mies ja A-Haketus sekä tehtaan vastakkaisella tontilla työnäytöstä vetää Versowood (kalustona Ponsse).

AIKATAULU:
Tapahtuma alkaa klo 12.00 TMK:n toimitusjohtajan Tenho Koposen tervetulopuheella ja näytteilleasettajien esittelyillä.
Työnäytöksistä pääsee nauttimaan koko päivän läpi. Tehtaan pihalla työnäytöksiä on klo 13.00 ja 15.30, sekä tehtaan vastakkaisella tontilla tien toisella puolella klo 14.00 ja 16.30.
Klo 18.00 siirrytään ulkoa koneiden parista tehtaan sisätiloihin iltaohjelmaa kohti, jolloin Joel Hallikaisen ja Kristiina Braskin keikka alkaa ja päivä huipentuu klo 19.30 järjestettävään ilotulitukseen.
Tapahtuman aikana klo 13.00 lähtien saa ensimmäiset 500 vierailijaa Sibyllan ja Coca-Colan tarjoamat hodarit ja zero cokikset, sekä klo 14.00 alkaen 500:lle ensimmäiselle täytekakkukahvit Jari-Pekan kabinetissa. Nyt kannattaa olla ajoissa liikkeellä!

Nähdään 19.11.2021 Hankasalmella!

OSOITE:
Pieksämäentie 15, 41520 Hankasalmi
Tapahtuma järjestetään TMK:n tehtaalla Ysitien ja Pieksämäentien risteyksessä. Auton saa parkkiin Jari-Pekka Hanksalmi liikenneaseman rekkaparkin taakse ja invapysäköinti on järjestetty TMK:n Showroomin eteen. Paikalla on pysäköinninohjaus.

TMK:n vuoden 2020 tarinavideo

Vuosittaiseksi perinteeksi muodostunut tarinavideo TMK:n vuodesta on nyt julkaistu.
Videolla pääset mukaan osaksi meidän erittäin mielenkiintoista vuotta 2020, tietenkin pienellä TMK huumorilla maustettuna!

TMK Multikoura on nyt julkistettu!

Perjantaina 30.10.2020 TMK:n Synttäreillä juhlistettiin oman tehtaan ja tuotannon aloitusta vuosi sitten sekä julkistettiin kaksi täysin uutta tuotetta. TMK hyökkää uudelle markkinalle TMK Multikouran kanssa.

Multikoura soveltuu monenlaisiin tehtäviin, kuten nimestäkin voi päätellä. Purku-, kivi- tai lajittelukoura, kantohara, ynnä muuta. Multikourasta voi lukea lisää sivulla https://energiakoura.fi/multikoura/

Toisena julkistuksena päivänvalon näki jo kaksi vuotta työn alla ollut TMK Turbo evo2 sylinteri. TMK Turbo evo2 on kehittyneempi versio patentoidusta TMK Turbosta, joka on saavuttanut valtaisaa suosiota ympäri maailmaa. TMK Turbo evo2 lisää entisestään työtehokkuutta, kun pieni ja iso sylinteri toimivat yhteen ilman edellisessä Turbo sylinterissä tapahtuvaa viivettä tehden sylinteristä äärimmäisen nopean. Turbo evo2 on myös voimakkaampi isomman sylinterin suurentamisen myötä.

TMK Synttäreillä nähtiin tuotejulkistusten lisäksi myös upeita työnäytöksiä, tehtiin live streameja Facebookkiin, käytiin tehdaskierroksilla, tutustuttiin monenlaiseen toimintaan aina kenttätyön ja kaluston hallinnasta hakettamiseen asti sekä popsittiin tietysti synttärikakkua. Väkeä oli saapunut mukavasti paikalle ja tunnelma oli varsin lämmin, hieman viileästä kelistä huolimatta.

Kiitos kaikille osallistujille niin paikan päällä kuin netin välitykselläkin.

 

TMK Synttärit 30.10.2020

TMK SYNTTÄRIT & TUOTEJULKISTUKSIA

Hankasalmella hörähtää!

Oman tehtaamme avajaisista ja toiminnan aloituksesta on kulunut pian vuosi, jota juhlistamme pitämällä konepäivät perjantaina 30.10.2020 klo 12 – 19 Hankasalmella.
Luvassa uusia jännittäviä tuotejulkaisuja, joten jo pelkästään sen takia kannattaa lähteä paikan päälle ihmettelemään!
Eihän ne ole pippalot eikä mitkään jos ei koneet käy, joten tehtaan välittömässä läheisyydessä pääsee katsomaan energiakouran sekä hakkurin työnäytöstä. Ja tottakai myös ohjatuille tehdaskierroksille TMK:n tiluksiin.
Kaiken tämän lisäksi luvassa mm.
Kiho esittelemässä edistyksellistä kenttätyön ja kaluston hallintaa, pari uuden karheaa traktoria, Volkswagen hyötyajoneuvoja Jyväskylän Autotarvikeelta sekä Ylä-Savon ammattiopiston ja Ajokaksikko Oy:n kalustoa.
Jokaiselle konemiehelle, -naiselle, -pojalle ja -tytölle varmasti jotain mielenkiintoista näytillä!
Tapahtuma alkaa kello 12.00 kun luovutamme 2000:nen valmistuneen TMK 300 energiakouran uudelle omistajalleen.
Tilaisuutta juhlistetaan täytekakkukahveilla. Kyseinen koura luovutetaan Ylä-Savon Ammattiopistolle osana heidän EU-hankettaan, jonka he esittelevät tilaisuudessa.
Tutustu tapahtumakarttaan alta:
Lämpimästi tervetuloa juhlimaan kanssamme ja tutustumaan mielenkiintoisiin koneisiin!

AIKA JA PAIKKA: PERJANTAI 30.10.2020 KLO 12 – 19 PIEKSÄMÄENTIE 15 B, 41520 HANKASALMI

TMK osallistuu FinnMetko 2020 messuille

Pitkä odotus viimein palkitaan kun vuoden ensimmäiset messut saadaan käyntiin jämsässä 3.-5.9.

TMK osallistuu tämänkin vuoden FinnMETKO messuille.

Tällä kertaa kouria ja koneita on ennätysmäärä. Katseltavaa siis todellakin riittää, joten tervetuloa näkemään ja ihmettelemään osastolle 829.

 

TMK huutokauppaa TMK 300 ”Pink Edition” kouran Koronan vastaisen taistelun hyväksi

Pyydämme sinua liittymään taistelemaan koronaa vastaan – Tyylillä!

Ollaan kaikki varmasti nähty ja osittain myös tunnettu tämän pandemian vaikutukset ympäri maailmaa. Myös TMK:lla tilanne on tuntunut. Mutta me ei haluta vain istua ja valitella tilannetta, vaan yrittää tehdä asialle jotain.

Aprillipäivänä me vitsailtiin pinkillä kouralla ja ihmisethän innostu aivan valtavasti.

Aprillipila postaus Facebookista.

Joten me lyötiin päät yhteen Ritchie Bros:in kanssa ja lyötiin kaks kärpästä yhellä iskulla. TMK 300 ”Pink Edition” on nyt hyväntekeväisyyskaupassa. Me lahjotetaan 50% myyntihinnasta WHO:n COVID-19 rahastoon (lue täältä lisää: https://covid19responsefund.org/) ja Ritchie Bros lahjoittaa oman osuutensa heidän valitsemalleen hyvätekeväisyysjärjestölle koronaa vastaan.

Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus hankkia itsellesi pinkki TMK 300 koura ja samalla auttaa hyvän asian tiimoilla!
Me halutaan myös kannustaa ihmisiä taistelemaan tätä pandemiaa vastaan. Jos oma talous sen sallii, lahjoittamalla koronan vastaiseen taisteluun, mutta ainakin auttaen noudattamalla paikallisia määräyksiä ja suosituksia. Näin pidetään huoli että virus saadaan hallintaan mahdollisimman pian ja ihmiset taas normaaliin arkeen kiinni.

TMK 300 ”Pink Edition” -huutokauppa loppuu keskiviikkona 29.4.2020.

Käy huutamassa heti!
https://eu.ironplanet.com/jsp/s/item/3531319

Korona ja TMK

Huoli pois: TMK Energiakoura palvelee normaaliin tapaan koronaviruksen aiheuttaman tilanteenkin aikaan.

Haluamme korostaa nyt, että TMK:lla painetaan hommia normaaliin tapaan ja kouria pystytään toimittamaan asiakkaille mutkattomasti. Uudet toimitilat ja rahtiyhteistyökumppanit mahdollistavat tällä hetkellä erittäin nopeat toimitusajat asiakkaiden tarpeisiin. (Vessapaperia emme kuitenkaan toimita.)

Osa väestämme tekee jo muutenkin töitä suurimmaksi osaksi etänä ja he ovat siirtyneet täysin etätyöhön, mutta se ei vaikuta saavutettavuuteemme. Meihin saa yhteyttä edelleen normaalisti puhelimen, sähköpostin, verkkosivujen, somekanavien ja savumerkkien kautta.

Nyt on siis hyvä hetki panostaa laadukkaaseen kotimaiseen energiakouraan ja suunnata kohti metsää. Siellä, itsekseen puita napsiessa, ei ole vaaraa altistua koronalle.

Tehtaan avajaiset

Juhlan paikka!

TMK -tehtaan avajaisia päästään juhlimaan perjantaina 29.11.2019. Ovet aukeavat klo 12.00 ja varsinainen avajaisjuhla alkaa klo 12.30. Maaliskuussa alkuun potkaistun rakennushankkeen edistymistä on voinut seurata sosiaalisessa mediassa tehdaspäivitysvideoiden muodossa. Ensi viikolla julkaistava Factory Project update on 17. ja viimeinen, eli nyt viimeistään kannattaa käydä katsomassa videoita TMK Tree shear Facebookissa tai Youtubessa. Kuva ei kuitenkaan koskaan voita todellisuutta, eli kannattaa tulla paikan päälle Hankasalmelle juhlimaan, jos vain suinkin pääsee. 

Juhlassa kuullaan mm. Hankasalmen kunnanjohtajan Matti Mäkisen terveiset ja Tenhon ystävän Tuomo Silvastin tunnelmat projektista. Juhlapuheen pitää Hankasalmelta lähtöisin oleva Isku-Yhtymän Oy:n toimitusjohtaja Arto Tiitinen. Tenho itse päästetään toki myös ääneen: hän kertoo ajatuksiaan ja investointipäätöksen taustoja. Kansainvälistä ilmapiiriä avajaishumuun tuovat TMK -jälleenmyyjät 13:sta eri maasta. Avajaispäivä on kaikenkaikkiaan tuttua ja taattua TMK-tunnelmaa täynnä.

Avajaisjuhlan päätteeksi tarjoillaan juhlakahvit, ja yleisöllä on tilaisuus tutustua uudenkarheisiin tiloihin opastetuilla kierroksilla.

Tehtaan harjannostajaiset

Tänään 5.6. saimme viettää tulevan tehtaan harjannostajaisia perinteisesti hernekeiton ja täytekakun merkeissä.

Rakennusmiesten lisäksi paikalle saatiin myös Hankasalmen kunnanjohtaja Matti Mäkinen sekä tehtaan vieressä sijaitsevan Jari-Pekka huoltoaseman Toimitusjohtaja Jari-Pekka Koponen.

Seuraavaksi vuorossa on lattian valaminen, jonka jälkeen pääsemmekin jo seinien ja sisätilojen kimppuun.

 

 

Uudet työntekijämme José ja Robert

TMK palkkasi kaksi uutta työntekijää alkuvuodesta vahvistamaan kovassa kasvussa olevaa ulkomaan vientiä. José Fernández ja Robert Kurki aloittivat vakituisessa työsuhteessa tammikuussa 2019.

José omaa rautaisen, vuosien kokemuksen viennin parissa ja otti haasteen vastaan uuden Etelä-Amerikan markkina-alueen verkostomme rakentamisen parissa. Tällä hetkellä Josén vastuumaihin lukeutuu uuden jälleenmyyjäverkoston rakentamisen lisäksi niin Espanja, Ranska, Italia kuin Portugali.

Robert astui paikkaamaan aiemman työntekijämme Markus Särkän rakentamia, suuria saappaita Euroopan ja Kanadan parissa hänen jatkettuaan kohti uusia haasteita. Robert on aiemmin työskennellyt myynnin parissa telealalla sekä markkinoinnin äärellä hotelli- ja ravintola-alalla kotimaassa. Tätä nykyä TMK:n kirjoilla hänen vastuumainaan on Norja, Ruotsi, Tanska, Viro, Latvia, Liettua, Hollanti, Belgia sekä Kanada.

TMK:n tiimin on määrä lähes tuplaantua käynnissä olevan tehdashankkeen ja tämän vaativan rekrytoinnin myötä. Oletko Sinä kiinnostunut työskentelystä kaltaisessamme kasvuyrityksessä? Lue lisää osoitteesta https://energiakoura.fi/tyoura-tmklla/ ja lähetä hakemus!

José Fernández
Robert Kurki

 

 

1500 TMK kouran juhla

TMK jatkaa kasvamistaan ja tänään saimme juhlia 1500. TMK 300 kouraa Multimek Oy:lla.
TMK 300 on tuote josta kaikki alkoi joten oli suuri kunnia luovuttaa kyseinen koura Norjan maahantuojalle Richard W. Naas Landbruksteknikk AS:ltä.

Tenho kättelee Norjan maahantuojaa Richard w. Naas:ia.

Halusimme myös muistaa Ville Pietikäistä Multimek Oy:ltä ”Vuoden 2018 kehittyjä” -palkinnolla. Ville on on tehnyt hurjasti töitä TMK:n eteen ja osoittanut hyvää venymis- ja kommunikaatiokykyä TMK:ta kohtaan.

Vasemmalta TMK TJ Tenho Koponen, Multimek Oy Ville Pietikäinen ja TMK Vienti- ja Markkinointijohtaja Tony Koponen.

Saimme kunnian kutsua tehtaan työntekijät juhlimaan kanssamme.

Alla vielä kuvia päivän juhlista.

Takaisin ylös