fbpx

Yksinkertaisesti tehokas

Yksinkertaisuus on kaunista ja tehokasta.

Me TMK:lla tiedämme mitä energiapuunraivaus vaatii. Tämän tietotaidon pohjalta olemme luoneet TMK tuoteperheen, joka kykenee vastaamaan vaativimmankin asiakkaan tarpeisiin.

Luotamme valmistuksessa suurlujuuksisiin Hardox-teräksiin, jotka kestävät kovaakin kulutusta ja vääntöä. Nämä huippulaadukkaat materiaalit, kotimaisuus ja huolellisesti testattu rakenne takaavat, että TMK tuotteet kestävät kaikkein haastavimmissakin olosuhteissa. Näin pystymme tarjoamaan luotettavia ja tehokkaita työvälineitä kilpailukykyiseen hintaan aina maataloustraktorista 30-tonniseen kaivinkoneeseen, sekä pienkuormaimesta harvesteriin.

TMK Energiakourat on pyritty pitämään yksinkertaisina, jotta asiakkaan on niitä helppo käyttää. Muun muassa joukkokeräin toimii täysin automaattisesti kouran omalla hydrauliikalla aina nipun pudottamiseen saakka. Näin saadaan kuljettajalle erittäin luonnollinen, helppokäyttöinen ja tehokas lisävaruste! Myös erityisesti uusi TMK Turbo sylinteri tuo paljon kaivattuja uusia tuulia energiakoura-alalle! Tämän sylinterin avulla ratkaistaan erityisesti pyörittäjistä johtuva riittävän paineensaannin ongelman, kuitenkaan kouran nopeudesta tinkimättä. Vieläpä erittäin helppokäyttöisesti. Kun pienen sylinterin voima loppuu, hoitaa iso sylinteri automaattisesti työn loppuun. TMK Turbo ei vaadi mitään lisäominaisuuksia koneelta.

Ainutlaatuinen koteloimainen rakenne varmistaa että TMK Energiakourilla voi ottaa huoletta tukea vaikkapa ojaa ylitettäessä. Näin työn tehokkuus ja nopeus kasvaa. Kourien kiinnikkeet hitsataan pulttikiinnitteisille sovitelevyille, jolloin kiinnikkeiden vaihto onnistuu nopeasti ja helposti. Tämän ansiosta samaa kouraa voidaan tarvittaessa käyttää usealla eri koneella.

Helppokäyttöisyytensä vuoksi TMK:n tuotteet sopivat myös pienkäyttöön ja silti tuottavuutensa ansiosta ne ovat myös monen ammattilaisen luottovalinta. Leikkuuteriksi teroitetut pohjalevyt on valmistettu Hardox 500 -teräksestä. Poikkeuksellisen nerokkaan rakenteen ansiosta terälevy kestää kilpailijoita ohuempana. Ohut terälevy uppoaa paksuunkin puuhun helposti ja v-mallinen keräystasku pitää puut tiukasti otteessaan. Terämme onkin erittäin kestäviä, jonka ansiosta uskallammekin luvata täyden takuumme myös terälle!

 

Takaisin ylös